Hur vågar man egentligen?

Ja, hade skrivit en massa här om min träff med tjejen med stor T. Tjejen som jag är helt klart upp över öronen kär i. Men datorn slog av, förstås. Så orkar inte skriva om allt engång till, så jag låter Ted Gärdestad sjunga istället. Hoppas någon kanske förstå vad jag känner för henne. :-)


En härlig dag att vakna till!!!


Piratpartiets logotypVid det här laget har nog ingen, och jag menar ingen, missat att PP kom in i EU-parlamentet. Det känns så jädrans bra, att vara en av de som gjort detta möjligt. Jag hoppas att Christian, eller den som nu får själva mandaten att sitta där nere, kommer att göra ett jäkligt bra jobb. Jag är så nöjd, och så glad. Det trevligaste med gårdags kvällen var nog att sitta på valvakan med sina partifunktionärer, dunka varandra i ryggen och säga till varandra: Vi gjorde det! Kvällen var fylld med jubel, och skratt. Visst, nu har vi bara 1 mandat, men som möjligen kan bli 2, p g a någon eu-teknisk finess.



Ett vanligt hjärta med nalle till... :-)Gladare är jag förstås eftersom jag idag kommer att få träffa tjejen i mina drömmar. Någon undrade hur det gått. Jo, det finns ju vissa som säger att det uppenbart går väldigt bra, och åt rätt håll. Men nä, vi är ännu inte ihop. Men det händer trevliga saker. Vi messar varandra varje dag. Den mest roliga handlingen hon gjorde, var nog när jag såg henne på järntorget i fredags och väntade på bussen. HOn snackar med en författare, som stått  på samma plats några timmar varje dag och som skall göra det i 365 dagar. Denna författare frågar förbipasserande om olika politska frågor, eller andra heta ämnen. Men nåja, hon stod där på andra sidan Järntorget och jag hejade åt henne. Vet inte om hon såg mig, eftersom hon då inte heja tillbaka. Ja, det var ju bara då att fortsatta vänta på sin egna buss, som var otroligt sen p g a studenttågen inne i Örebro. Hennes buss kommer iallafall till slut, och jag tänkte lite för mig själv: Nåja, träffar ju henne på måndag. Plötsligt ser jag inne i bussen, hur min flicka (ja, kallar henne för det nu) peka på mobilen. MInns att jag undrar, va nu? Då man plötsligt känner hur det vibrera i mobilen. Då sitter hon på bussen å ringer till mig. Hon talar om, att hon skall med ett tåg, annars hade hon gått fram till mig. Men vi talade ett bra tag i mobilen iallafall. Och hur skall man se detta, vet jag inte? Men en kompis till mig, säger att hon ger signaler, och att de är helt klart positiva. Men hur det verkligen ligger till, det har jag ingen aning om?

RSS 2.0